Onze visie

Wat wij bieden

Eye 4 Safety is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op diverse veiligheidsaspecten, betreffende agressie en regulatietraining. Wij leveren een product, dat in samenspraak met u, aan uw specifieke organisatie en wensen aangepast kan worden. Maatwerk, specifieke trainingen op maat voor uw organisatie. Dankzij onze flexibiliteit zijn wij in staat in company trainingen te verzorgen op iedere gewenste locatie en elk gewenst moment.

Unieke trainingen

Wij bieden unieke trainingen aan, toegesneden op uw organisatie. Daarbij spelen wij in op wensen en is er voor iedere functie een eigen training. Middels handvatten en een reader als naslagwerk, geven wij stof tot nadenken in het belang van uw organisatie!

Onze referenties

Wij zijn de vaste trainers van VÓÓR Welzijn, Stichting Zebra, het CJG- Centrum voor Jeugd en Gezin en de Stichtingen Xtra Welzijn en MOOI! te ’s-Gravenhage. Daarnaast trainen wij zowel de Buurt Interventie Teams, als de Buurt Preventie Teams van de Gemeente Den Haag en maken wij de Nachtpreventie Teams weerbaar middels (preventie)trainingen.

Bekijk ons aanbod

Wat anderen over ons zeggen

 Wijkcentrum Wateringse Veld

Logo Mooi | Eye4Safety

Was erg leuk! Nu op naar de 15de (voor dag 2 van de training).

 BIT Morgenstond

Logo BIT morgenstond | Eye4Safety

Genoten van de weerbaarheids training door Ben en Sander. Weer veel opgestoken en geleerd. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om nieuwe dingen/handvatten enz. te krijgen. Super. Veel dank namens BIT Team BIT Morgenstond

 Xtra Welzijn

Logo Xtra | Eye4Safety

De jongens van Eye4Safety weten waar ze over praten. Voor je het weet is het alweer het einde van een cursusdag waarin je ontzettend veel leert! Dit nog eens op een hele leuke en interactieve manier!”

 Helin Baton

Hein Baton | Eye4Safety

Leerzaam en super interessant!