Praktijkgerichte woninginbraak preventie trainingen

Getrainde Buurt Interventie Teams dringen woninginbraken Den Haag terug

Bij Eye 4 Safety training en consultancy kunt u in de Randstad een breed scala aan preventie trainingen volgen. Het kenmerk van alle preventie trainingen van Eye 4 Safety is, dat zij praktijk gericht en scherp geprijsd zijn. Het uitgangspunt van Ben van Asperen en Sander Schouten, de initiatiefnemers van Eye 4 Safety training en consultancy, is dat elke cursist zijn / haar persoonlijke leerdoelen moet kunnen halen. Daarnaast mag de prijs die Eye 4 Safety voor preventie trainingen vraagt organisaties, instellingen en bedrijven er niet van weerhouden om het personeel goed op te laten leiden. Daarom zijn onze tarieven voor preventie trainingen in de Randstad ronduit scherp te noemen. Het eindresultaat moet voor elke deelnemer zijn, dat men in de dagelijkse praktijk met succes weet hoe te handelen.

Training inbraakpreventie en woninginbraakpreventie werkt!

Tijdens de training inbraakpreventie en woninginbraakpreventie leren wij u, bestaande uit Buurt Preventie Teams, Buurt Interventie Teams (BIT) en nachtpreventieteams, een allround training inbraakpreventie. Deze cursus heeft tot doel u, de Buurt Interventie Teams de nodige handvatten te bieden om de kans op woninginbraken binnen uw gemeente te verminderen. Zo heeft Eye 4 Safety het merendeel van de BIT teams van de Gemeente Den Haag getraind. Resultaat: het aantal woninginbraken in Den Haag is significant teruggedrongen.

Inhoud cursus woninginbraakpreventie en training inbraakpreventie

Tijdens de cursus, inbraakpreventie en woninginbraakpreventie, zullen de cursisten worden getraind in het kunnen herkennen van inbraakgevoelige woningen en / of objecten. Tevens worden zij wegwijs gemaakt in de verschillende werkmethodieken (modus operandi) die door inbrekers doorgaans worden toegepast. Hoe worden de meeste inbraken gepleegd en hoe gaat een inbreker te werk? Met tientallen jaren ervaring weten onze ervaren trainers  precies welke methoden een inbreker gebruikt, hoe hij zich beweegt door de wijk en hoe u verdacht gedrag kunt herkennen. Aan het einde van de cursus training inbraakpreventie en / of woninginbraakpreventie bent u als cursist in staat om verdachte situaties te herkennen  en daarnaar adequaat te handelen

Cursus woninginbraakpreventie en training inbraakpreventie Rijswijk

Eye 4 Safety beschikt over een unieke trainingslocatie met lokalen en sportzalen in Rijswijk. Deze locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en / of eigen vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben bewust gekozen voor deze locatie, omdat deze centraal gelegen is in de Randstad. Eenvoudig kunt u vanuit plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Haarlem en Delft een woninginbraakpreventie cursus of training inbraakpreventie volgen. Wanneer er voldoende deelnemers zijn kunt u onze ervaren trainers ook inhuren op locatie.

Voor meer informatie over de cursus woninginbraakpreventie en de training inbraakpreventie raadpleegt u de rubriek contact.

Eye 4 Safety verzorgt o.a. de volgende preventietrainingen en opleidingen:

  • Overvaltraining
  • Agressietraining
  • Inbraakpreventie
  • Weerbaarheidstraining
  • Winkeldiefstalpreventie
  • BHV training & certificering
  • Burgerrechten en burgerplichten
  • EHBO / AED training & certificering